Fijne bezigheid

Wat ik wel aan het reizen van Joop overgehouden heb zijn de tekeningen. Ik geloof niet dat ik anders zover gekomen zou zijn. Op Scharendijke maakte ik nog weleens aquarellen, maar nadat ik ergens een zetje kleurpotloden op de kop had getikt voor weinig, begon ik wat vaker te kleuren.

We woonden al op Zonnemaire toen ik pas met het grote formaat begon en voorstelde dat als ik er zou verkopen de oprbengst voor Rabin en Rita zou zijn (eerder kocht iemand ook weleens iets met de boodschap dat het voor Rabin was) Dat ging even best leuk, op bestelling

Af en toe verkoop ik eens wat en de opbrengst is voor mezelf, voor potloden of papier. Van de verkopen van zaterdag heb ik houten lijsten besteld met ontspiegeld glas. Ik ben benieuwd. Er was ook best belangstelling om ze ergens te hangen en mocht dat er een keer van komen dan moet ik niet ineens met een lege kamer zitten natuurlijk, al zal dat zo gauw niet gebeuren.

Lekker  gewandeld vandaag al blijft die wind maar waaien. Joop keek eens op de markt in Zierikzee met de scootmobiel, zo komt hij toch nog goed van pas. Zijn hartslag blijft maar rond de 82 en dan die voeten en ogen er nog bij, het is allemaal wat. Volgende week afspraak bij de hartchirug.

Ria Donderdag 01 Juni 2023 at 4:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Renesmurf

Ja, ieder zo zijn pleziertjes, sommige mensen vinden het kennelijk leuk om naar te kijken en jij vond het al leuk om te maken. En zo is het cirkeltje weer rond.

Renesmurf, (URL) - 01-06-’23 21:45
Sjoerd

Hier hangt hij ook nog steeds aan de muur. Leuk toch zo’n creatieve hobby/

Sjoerd, (URL) - 02-06-’23 07:03
Jan K. alias Afanja

Zo lang we allemaal onze favoriete bezigheden maar wat kunnen blijven doen, houdt dat de sjeu er wat in.
Prettig weekend.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’23 21:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.