Zaterdag

Ik had een wandelhondje vandaag, maar het weer werkte niet erg mee vanmorgen en hondje had zodoende ook niet veel zin, maar vanmiddag ging het beter en konden we de polder in.

Daarvoor waren we even naar Burgh Haamstede waar Joop een andere scootmobiel kocht, een nieuwere. Hij maakt er de laatste tijd toch wel veel gebruik van om lekker naar buiten te gaan en er was een metertje gedeeltelijk stuk. Hij had wel het onderdeeltje vervangen, maar toen bleef hij piepen en het risico ergens langs de oosterschelde stil te komen te staan wilde hij maar niet nemen. 

Alweer eentje klaar en alweer niet al te vrolijk, maar misschien valt dat niet op, het is even niet anders.

Ze zijn wel gewoon te koop hoor.

Voor alle grote lijsten met passe partout heb ik museumglas besteld, dat komt volgende week binnen, ik ben erg benieuwd, ze zullen zeker beter tot zijn recht komen.

Ria Zaterdag 01 Juli 2023 at 7:23 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Het heeft wel wat, muzikaals zou ik zo denken…

Sjoerd, (URL) - 02-07-’23 12:29
Jan K. alias Afanja

Hier was het ook geen wandelweer, ook de iLark bleef binnen. Maar voor de tuin en de natuur was het wel goed weer met die nattigheid

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-07-’23 13:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.