Fris en rein

Vandaag weer een dag met van die zonmomentjes, soms iets langer, soms wat korter. Het waaide wel wat hard, maar ik vind dit heerlijk weer.

Allereerst stortte ik me op de tuin, morgen wordt de groene bak geleegd en die is dan weer gevuld met alle uitgebloeide campanula en de zooi van de postcodeloterijzaadjes. Nu doe ik het echt niet meer hoor, bij mij wordt dat nooit wat. Vorig jaar was er ook zo'n zakje van iets, dat werd ook een bende. Ik gooi ze in het vervolg wel ergens in de polder leeg.

Toen ik daarmee klaar was en Joop een rondje ging toeren (het gaat goed met hem) deed ik het huis, daar was vorige week ook niets van gekomen. Alles weer fris en rein, heerlijk.

Nou en toen had ik het ook nog in mijn hoofd om naar Brouw te lopen voor verse spinazie, of zoiets, maar eenmaal onderweg zag ik er toch tegenop, de lucht was donker, het leek steeds harder te waaien, ik besloot er maar een rondje rond Keesje van te maken. Ook leuk en de worteltjes met doperwten smaakten ook lekker bij de zalmmoten die ik tegenwoordig altijd in de diepvries heb. Lekker makkelijk na al dat gewerk.

Ria Maandag 03 Juli 2023 at 6:33 pm | | Standaard

vier reacties

hanscke

Het was hier ook behoorlijk waaierig en ik houd helemaal niet van veel wind. Fijn dat het met Joop goed gaat.

hanscke, (URL) - 03-07-’23 22:33
Jan K. alias Afanja

Het heeft je weer mooie foto’s opgeleverd. Vooral die van de dijk vind ik erg mooi, daar moet ik hier een heel stuk voor rijden.
Ik heb mijn kuiertjes gisteren beperkt tot de tuin, de harde wind voerde me teveel buien en buitjes aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-07-’23 10:01
Sjoerd

Voor velen zijn deze temperaturen hoog genoeg. Krijg je thuis ook nog wat gedaan.

Sjoerd, (URL) - 04-07-’23 10:53
irene

Zo is het, na een hoop gedoe is opruimen extra lekker. Hier was alles ook niet je dat, aan een logje ben ik nog niet toegekomen maar morgen ga ik ook het huis opfrissen :-)

irene , (URL) - 04-07-’23 16:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.