Glas en Poly

Het zal jullie misschien niet eens zo opvallen, maar altijd was er de weerschijn van de ramen, opvallend aanwezig. Dat is nu een stuk minder, ik zal niet zeggen helemaal weg, maar als je er recht voor staat wel, ook de kleuren zijn helderder, ik ben er erg blij mee. Tien van zulke grote lijsten heb ik ermee gedaan, daar laat ik het even bij, want best 'diere' en in de andere lijsten voldoet het ontspiegelde glas ook best goed.

Afgelopen nacht luisterde ik een paar uur naar Poly, gelukkig later toch nog in slaap gevallen. De schade viel mee hier, op een paar afgewaaide takken na niets gezien, vanmorgen en vanmiddag gewoon gewandeld.

Ik vraag me af of er nu uit voorzorg bomen gerooid gaan worden, omdat ze bij de volgende storm weleens om zouden kunnen waaien....

Ria Woensdag 05 Juli 2023 at 6:44 pm | | Standaard

drie reacties

irene

Jullie hebben toch al haast geen bomen, zonde.

irene , (URL) - 05-07-’23 20:18
Sjoerd

Mooi dat het glas voldoet, wij hebben hier van Poly ook weinig last gehad, wat regen en een eenzame donderslag…

Sjoerd, (URL) - 06-07-’23 07:19
Jan K. alias Afanja

Die weerspiegelingen waren mij nog nooit zo opgevallen, maar als jij zegt dat dit beter is, dan geloof ik dat meteen.
Van Poly hebben we hier betrekkelijk weinig last gehad. In de tuin hadden we geen schade, maar ik hoorde gistermiddag wel van verschillende kanten kettingzagen ronken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-07-’23 10:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.