Tja...

Vanmorgen ging Joop al lekker vroeg op stap om de scootmobiel op de plaats van bestemming te brengen  op Flakkee, het was er heerlijkweer voor. Ik deed eerst een rondje en een bakje koffie om daarna ook die kant uit te gaan. Alles ging lekker vlot en fijn dat ik gister mee was gereden zodat ik de weg wist.

Vanmiddag nog even naar de groenteboer gefietst, maar dat was me al te warm hoor, veel beestjes in de lucht ook. De helm past weer dus Joop probeerde de iLark eens of alles nog goed was en dat was het.

Verder hielden we ons rustig. Vanavond wandelde ik nog even een stukje en kwam deze beesten tegen waarbij ik nu natuurlijk gelijk aan Irene moest denken, zij staan er om bekend nergens anders mee bezig te zijn, hele dagen niets anders te doen en dan maakt het niet uit met welke...

Ria Vrijdag 07 Juli 2023 at 9:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Sjoerd

Ik krijg de kriebels van al die beestjes… Ze staan er wel goed op.

Sjoerd, (URL) - 08-07-’23 07:26
John

Ja, beestjes genoeg nu, al 2 dagen. Hopelijk vandaag iets minder, al zal het flink te warm worden om veel buiten te doen.

John, (URL) - 08-07-’23 08:39
Jan K. alias Afanja

De soldaatjes op je foto’s hebben het zoals gebruikelijk weer flink druk.
Mooi dat Joop weer op pad kan en dat ook de iPad het nog goed doet.
Ik blijf lekker binnen dit weekend, ik kan echt niet meer met die tropische temperaturen overweg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-07-’23 08:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.