Gezelligheid

Na weer een heel gezellig sociaal ochtendrondje en de koffie daarna, stapte Joop eens op de fiets, mèt hartslagmeter, het zou na de behandeling van vorige week nu beter moeten gaan en dat deed het. Zijn hartslag steeg niet na een paar minuten al naar royaal boven normaal en zo bleef het ook, er was best veel wind maar hij deed een flinke ronde zonder uitgeput te raken. Fijn!

Ik nam ondertussen de voorkant van het huis en de garage onderhanden. Heel ouderwets eerst met de ragebol alles spinnewebbenschoon, daarna met een sopje en ragebol alles gesopt, daarna met de pollepel en een emmer water de slang met spuitstuk alles afgespoeld en toen nog even met de trekker de ramen droog.

Alles lekker op het gemakje, het was er weer voor.

Vanmiddag gezellig even een rondje door het tuincentrum voor een jarige Jet, ik nam er voor mezelf ook maar eentje mee. Jarige Jet was er blij mee en had thee en taart, ook even gezellig... en zo was het weer een leuke dag, daar kunnen we er niet genoeg van hebben!

Geen foto's vandaag, die maakte ik niet, maar dit is ook best leuk! Nora staat al volop en eet krootjes, blijft leuk, kinderen en krootjes!

Ria Woensdag 26 Juli 2023 at 6:47 pm | | Standaard

zes reacties

Ellen

Wat een schattig filmpje van Nora. Daar blijf je naar kijken.

Ellen, - 26-07-’23 19:39
Sjoerd

Och, tegenwoordig hebben ze allemaal een wasmachine… Voor de kleren dan, niet voor het kind…

Sjoerd, (URL) - 26-07-’23 22:10
John

Wij hadden het gister ook druk, maar dan met wat anders.

John, (URL) - 27-07-’23 09:08
Margo

Wat een leuke, hippe flower power hippiebroek heeft Nora aan! :-D

Margo, - 27-07-’23 11:37
Jan K. alias Afanja

Dat soort filmpjes blijft leuk. Maar je mag van geluk spreken, dat ze nog niet zo ver kan gooien, anders had je misschien een rode neus gehad.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-07-’23 11:45
hanscke

Even helemaal bijgelezen en gemerkt, het gaat zo zijn gangetje en je bent blij en tevreden als er een tijdje geen bijzondere dingen aan de hand zijn. Ik kan dat goed begrijpen. Hier hebben we ook weer een paar hectische weken gehad en dat heeft zeker ook invloed op de sfeer en het humeur. En als er dan iets loos is, kom ik (heel veel) tijd tekort, want dan drijft alles op mij. Het duurt na zo’n hectische periode dan ook altijd even voor ik zelf weer in de ruste kom.

hanscke, (URL) - 27-07-’23 11:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.