Zaterdags

Een drukte van belang op dit dak vanmorgen, geen gezicht, wel tien man sterk denk ik. Als je iets ingrijpends aan je pas gekochte huis wilt veranderen heb je daar vergunning voor nodig en die was nu blijkbaar binnen.

Dat wordt vast heel mooi met zo'n dakdekkersfamilie, ik ben benieuwd. 

Joop en ik gingen vroeg want er kwam regen, maar die bleef best lang uit, eigenlijk viel er helemaal niet zoveel, er was ook weinig wind, maar het was een lekkere ochtendronde al krijgt Joop het altijd koud omdat hij maar stil zit te zitten.

Ik keek vanmiddag de Gay Pride in Amsterdam, een vrolijke boel, vrolijke mensen, en Splinter deed het goed in zijn prachtige pak, met een geborduurd liefdesgedicht van Louis Couperus. Wat dat gedicht is heb ik nog niet kunnen ontdekken.

In diverse interviews gaf Chabot aan dat hij niet snel zegt dat hij homoseksueel is. “Ik val op jongens. Ik vind niet dat ik hoef te zeggen: ik ben homo. Want ik ben niet homo, ik ben Splinter”, zei hij hierover. 

Twee grote inspiratiebronnen van Chabot zijn Prince en David Bowie, omdat zij volgens Chabot voorbijgingen aan hokjes van man of vrouw, van hetero of homo.

En zo is het maar net. Iedereen moet gewoon zichzelf kunnen zijn als mens.

Ondertussen valt het hier weer met bakken uit de hemel.

Ria Zaterdag 05 Augustus 2023 at 7:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Niets gezien van A’dam maar voor mij mogen ze allemaal zijn wat ze denken te zijn. Hier hebben we vandaag ook een paar aardige plensbuien gehad.

Sjoerd, (URL) - 05-08-’23 22:30
Jan K. alias Afanja

Ik heb alleen wat beelden van de Pride gezien in het Journaal. Het leek weer een vrolijke boel te zijn.
Hier bleef het tot drie uur ‘s middags droog. Daarna ging het even goed los, zodat er ‘s avonds weer een heleboel druppels in de tuin op me wachtten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-08-’23 11:52
dhyan

Ik dacht dat ik zag staan ik val op regen. Kan ook natuurlijk.

dhyan, - 06-08-’23 14:42
Margo

Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, mee eens.

Margo, - 06-08-’23 20:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.