Van alles wat

Vandaag gingen Sil en ik nog even naar de markt in Zierikzee, het was heerlijk weer. We aten kibbeling, liepen een rondje rond de Dam* en kwamen (ik) oude bekenden tegen, die kans is er al snel ook al stikt het van de toeristen.

Bart moest even omschakelen, hem zag ik twee keer eerder levend en wel, voor de rest al jaren op het www. ook al spreken we elkaar daar nauwelijks, ik herkende hem en zijn vrouw gelijk. Even gezellig een praatje gemaakt.

Een schoolvriendin die ik bij haar meisjesnaam riep, ze begeep natuurlijk direct dat dat alleen iemand van vroeger kon zijn. En dan was er ook nog Mien, dat was ook leuk voor Sil want die twee kennen elkaar ook best van vroeher.

Na een bezoekje aan de groenteboer reden we weer naar huis er was iets met een sleutel, die was nu bijgemaakt. Even een kleine tip, een sleutel bijmaken bij de Praxis kost €11 en bij de schoenmaker op de Dam €6 , dat scheelt nogal, of komt dat door het type sleutel, dat kan ook nog natuurlijk dacht ik later.

*Rondjes rond de Dam liepen we vroeger ook tussen de middag, de jongens linksom en de meisjes rechtsom.

Als ik nu accordeon zou kunnen spelen, zou ik daar later als ik niet meer kan lopen ook mee in mijn scootmobiel gaan zitten (denk ik...) De man van de foto heeft een soort draaiorgel en is oud Hollandsch gekleed.

Joop zie ik zoiets nog niet ondernemen, die wil alleen maar snel. Hij zou natuurlijk wel al zijn marathon medailles (15) om kunnen hangen en hardloopschoenen aan kunnen doen, dan trek je ook best aandacht, denk ik... :-D

Verder was het vanmiddag alweer te warm, geen wandelweer, niks an.

Ria Donderdag 10 Augustus 2023 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Zo heb je in ieder geval de dag goed besteed, toch…

Sjoerd, (URL) - 10-08-’23 21:21
Bart

Dat was even gezelig, zeker! groetjes B&M

Bart, - 10-08-’23 23:06
Bart

(gezellig)

Bart, - 10-08-’23 23:06
Jan K. alias Afanja

Jullie rijgen de gezellige dagen daar lekker aan elkaar, het lijkt wel vakantie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-08-’23 16:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.