Feestelijk

Een beetje rommeltje zoals ik al zei maar toch wel leuk vind ik, ik ga er een rode lijst voor spuiten. Aan namen doe ik eigenijk niet zoveel maar deze heb ik 'Bouquet' genoemd vanwege de verschillende betekenissen die ik wel vind passen op de een of andere manier.

Verder was er in Nijkerk feest vandaag. De verjaardag van Yara en Nora werd samen gevierd met familie. Van Yara kreeg ik alvast foto's hoe het cadeau werd uitgepakt  Hopelijk komt er nog wat beeldmateriaal.

Verder veel regen en onweer hier vooral vanmorgen. Vanmiddag nog wel lekker kunnen wandelen terwijl Max weer zegevierde in Zandvoort. Geweldig!

Ria Zondag 27 Augustus 2023 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Sjoerd

Ik heb alles gemist vandaag, was weer lekker aan het klussen. Het kado wordt vakkundig uitgepakt.

Sjoerd, (URL) - 27-08-’23 21:48
Margo

Leuk hoor! Een poppenwagen, altijd goed. Gefeliciteerd opoe! :-D

Margo, - 27-08-’23 22:44
ria

:-D

ria, (URL) - 27-08-’23 22:55
Dhyan

Ik zag hoe al die coureurs, ieder voor zich, in privéjets van over de gehele wereld werden aangevlogen. En dan dat lawaaierige benzine verkwistende gedoe in Zandvoort. Hoe kun je dan nog met droge ogen over climate change praten.

Dhyan, - 28-08-’23 16:09
ria

Het gebeurt, of ik me daar nu druk om maak of niet en Joop kijkt met ontroering als het Wilhelmus weer klinkt voor Max, ik vond trouwens de tribune met al die rood wit blauwe vlaggetjes ook prachtig om te zien, een beetje chauvinisme mag toch nog wel…

ria, (URL) - 28-08-’23 16:48
Jan K. alias Afanja

Een echte poppenwagen … Mooi! Die komt altijd nog van pas. En ja, je mag zo af en toe best een beetje chauvinistisch zijn. Ik was het toen de Nederlandse vrouwen gisteravond wereldkampioen werden op de 4 × 400 m. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-08-’23 20:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.