Generale

Vandaag hadden we generale repetitie met de opvouwbare rolstoel. We reden naar Zierikzee en parkeerden buiten de stad, dat is gratis. Ik doe dat meestal wel en nu kon dat ook samen omdat we de kar bij ons hadden, we hebben er nog geen naam voor.

Joop moest even bij DELTA zijn, hij is pas overgestapt maar had geen intenet onderweg en dat zou morgen een ramp zijn. We liepen dus vanaf de parkeerplaats de stad in en echt ik heb nooit geweten dat Zierikzee op een berg gebouwd is, dat was best even duwen met die kar, maar gelukkig heb ik flinke spierballen, al weet ik ook niet waarvan, maar we kwamen boven en gelukkig was het internet probleem snel opgelost.

We deden een rondje over de markt en aten een ijsje, het is echt niet dat je zegt 'we gaan gezellig samen wandelen' want het duwt best zwaar al is de rolstoel lichtgewicht, Joop is dat niet al is hij bepaald niet dik er zit toch 73kg die je moet duwen over de keien.

Terug naar de auto ging beter, we rolden als vanzelf de berg af.  

Wat we dan morgen gaan doen komt vanzelf al wordt het voor ons best een spannende dag, als dat allemaal maar goed gaat.....

Ria Donderdag 31 Augustus 2023 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Margo

Wat gaat er morgen voor spannends gebeuren?

Margo, - 31-08-’23 23:41
Sjoerd

Op deze wijze blijf je wel in conditie…

Sjoerd, (URL) - 01-09-’23 10:09
Jan K. alias Afanja

Dat je duurvermogen goed is, heb je met je dagelijkse wandelingen. wel getoond. Dit is ter aanvulling daarvan een mooi stukje krachttraining.
Succes met de spannende dingen die gaan komen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-09-’23 10:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.