Verzinnen

En omdat de maandagen nog lang niet op zijn was er vanmorgen weer een nieuwe. Het had heerlijk geregend vannacht, niets van gemerkt. Nu het niet meer zo warm is gaat het raam weer dicht, luikjes nog wel open natuurlijk, maar de klok komt dan toch niet meer zo doordingend binnen.

Joop kleedde zich winddicht aan en ging met de scoot op stap, ik zoog stof en rommelde nog eens wat. Beleef Zonnemaire komt dichterbij en je wilt dan toch dat het net weer wat anders is dan de vorige keer. Er hangen nu wel allemaal nieuwe tekeningen, de kleintjes heb ik ook in plastic hoesjes gedaan voor de verkoop. Er zijn er niet zo heel veel, maar dan loop ik te verzinnen hoe je zoiets een beetje leuk presenteert. Daar ben ik nog niet uit. 

Vanmiddag een rondje Schraphage, bij de Weeldijk waar ik de foto's maakte is het altijd mooi. Er was veel wind, maar ik liep in tegenstelling tot Joop gewoon in mijn shirt en dat was nog best warm.

Ria Maandag 18 September 2023 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Hier was het vandaag voor het eerst sinds tijden weer wat regenachtig. Niks waard.

Renesmurf, (URL) - 18-09-’23 21:58
Sjoerd

als je een wat grotere wand hebt met een grotere tekening kun je de kleintjes er in een cirkel of ovaal omheen hangen.

Sjoerd, (URL) - 19-09-’23 06:59
John

Hier viel de regen met bakken uit de lucht.

John, (URL) - 19-09-’23 08:47
Jan K. alias Afanja

Je hebt weer mooie foto’s gemaakt van de wolkenpartijen boven het vlakke Zeeland. Hier heb ik het moeten doen met wolken die vanuit de tuin zichtbaar waren, maar daar was op een bepaald moment een grote wolkenpartij met een mooie ijskap er bovenop. Het was daarboven duidelijk kouder dan de 20 graden bij ons in de tuin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-09-’23 13:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.