Ideeën

Na ruim tien uur slaap werd ik wakker als een ander mens vanmorgen, dat had ik even nodig blijkbaar, maar dan moet het ook wel lukken natuurlijk.

Prachtige wolkenluchten vandaag en heel de dag lekker droog. Fijn tien kilometer gelopen, vis gehaald op Brouw en een harinkje gehapt nu het nog kan... zo jammer toch dat hij stopt.

Beleef Zonnemaire zit in mijn lijf, het houdt me bezig. Ik wil de kleine tekeningetjes ophangen, echt de ruimte heb ik daar niet voor natuurlijk en teveel spijkers wil ik daar nu ook weer niet voor in de muur slaan, maar ik dacht aan karton, om ze in hun plastic hoesjes waar ik ze netjes in bewaar op te prikken. Loop ik langs de papiercontainer van de muziek is hij vol, op slot!

Toen kwam ik op een ander idee, ik zeg nog niet wat, dat komt van de week nog wel een keer, maar daar was ik dus ook al een paar uur druk mee, want als ik dat allemaal op het laatste moment moet gaan doen word ik gek, dat gaat niet, alles op het gemakje en donderdag klaar, dat hoop ik. Zoveel is er niet te doen, maar ik wil nog wel een paar tekeningen wisselen en lijsten spuiten en dan maar veel kijken of het goed is zo.

Ria Zaterdag 23 September 2023 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Nu even de ideeën uitwerken en alles komt goed…

Sjoerd, (URL) - 24-09-’23 07:22
John

Hier is de visboer er van de zomer ook mee gestopt. Hij kon het niet meer bolwerken. Heel jammer.

John, (URL) - 24-09-’23 08:46
hanscke

Altijd fijn als je ideeën hebt. Ik zit wat vast in mijn hoofd. Er wil niet zo veel. Breien lukt niet, althans, ik kan mij er niet toe zetten langer dan 5 minuten achterelkaar te breien en zo gaat het met alles. Ik moet er iets op verzinnen om mij weer ergens toe te zetten.

hanscke, (URL) - 24-09-’23 12:38
Ria

@Hanscke dat heb ik ook weleens hoor, het beste is maar gewoon lekker te gaan wandelen, buitenlucht snuiven dat helpt!

Ria, (URL) - 24-09-’23 14:54
Jan K. alias Afanja

Ruim tien uur slaap … dat lijkt me na alweer een nachtje met maar 3,5 uur slaap ook heel lekker. Vannacht toch maar weer eens proberen …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-09-’23 16:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.