Verwarring

Mir en ik hadden samen iets besteld vanwege verjaardagskorting, altijd fijn, en dat zou vandaag geleverd worden bij de Praxis, dat doet ze altijd zei ze dat vindt ze handig, ik vond het wel een beetje gek, maar goed. We spraken om kwart over vier af bij de Praxis  en omdat het alweer van dat prachtige weer was ging ik lekker op de fiets.

Onderweg kwam er uit een zijweg een andere fietster, zo'n honderd meter voor me, ik had haar niet aan zien komen maar toen ze voor me fietste dacht ik, 'hee dat lijkt zij van de gele fietstas wel'. .. maar ik wist het niet zeker, dus ik deed een tandje bij zodat ik kon zien of ze misschien aan de voorkant een rood tasje had. Zover kwam het niet want eenmaal dichterbij zag ik wel dat ze het was en ging met een 'goedemiddag mevrouw' gezellig naast haar fietsen. Haha altijd leuk zo'n verrassing.

We hadden allebei niets bijzonders te doen, ik moest alleen wel op tijd bij de Praxis zijn, we besloten wat te gaan drinken in de buurt van de Praxis en ik appte Mir, dat ze misschien even langs kon rijden om het af te geven. Toen bleek dat we in Zierikzee zaten in plaats van Renesse, waar blijkbaar ook een Praxis is... wat een verwarring maar wel erg gezellig met een joekel van een bier die we langzaam in onze benen hebben laten zakken. Het was heerlijk in de zon!

Alweer zo'n fijne dag!

Ria Dinsdag 10 Oktober 2023 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Margo

Leuk, gezellig logje! Heb je soms gewoon behoefte aan, met al die ellende nu weer in Israël.

Margo, - 10-10-’23 23:50
Sjoerd

Lekker biertjuh…

Sjoerd, (URL) - 11-10-’23 06:38
John

Ja, het was hier gister 24 graden. Zal wel weer een record zijn. Je kant tegenwoordig je pakjes bij de Praxis versturen en ophalen ja.

John, (URL) - 11-10-’23 09:29
Jan K. alias Afanja

Je hebt van die dagen. maar eh, wat doet de mevrouw met de gele fietstas nou op die foto?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-10-’23 13:51
Ria

Haha, eindelijk iemand die het vraagt, ik bedacht later dat ik dat vergeten was te vertellen. Ze raapt kastanjes! Mooie blinkende pasgevallen kastanjes ;-)

Ria, (URL) - 11-10-’23 16:54
Margo

Ja dat was wel te zien. Als het een beetje waait kun je ze op je hoofd krijgen.

Margo, - 12-10-’23 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.