Gewoon

Het was weer eens een gewone dag vandaag, waarop je gewoon naar buiten kon zonder eerst de buienradar te raadplegen wanneer je dat het beste kon doen zonder drijfnat te worden.

Vanmorgen èn eind van de middag lekker even gewandeld, het was een goede dag.

Onderweg het eerste compliment vanuit de kerk ontvangen, heel leuk! Er blijkt toch met belangstelling naar gekeken te worden door sommigen en vooral ook gewaardeerd vanwege de kleur die het brengt. Dat doet me goed! 

Komende zondag is er een speciale dienst waar dan blijkbaar weer meer mensen van het eiland op af komen. Voleindingszondag nog nooit van gehoord, oh het heeft meerdere namen zie ik nu, allerzielen komt me bekender voor, het gaat om het herdenken van de overledenen. Zo leer ik ook nog wat.

Ik denk wel aan ze als ik wandel daar heb ik verder niemand bij nodig.

Ria Maandag 20 November 2023 at 7:00 pm | | Standaard

vier reacties

Margo

Ik dacht dat Allerzielen op 1 november was, maar ik ben niet katholiek, niet eens christelijk en heb ook nooit gesnapt waarom je massaal op die dag een bloemetje op het graf gelegd moet worden. Dat maken we zelf wel uit.

Margo, - 20-11-’23 20:27
Jan K. alias Afanja

Leuk dat je positieve reacties hoort op je expositie, daar doe je het uiteindelijk toch voor.
Hier was de buienradar nog wel even handig vandaag, want helemaal droog was het niet. Maar ik heb wel even een mooie kuier kunnen maken, waarbij ik zelfs de zon weer eens even heb gezien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-11-’23 00:34
Sjoerd

Droog hebben we het gisteren hier ook net gehouden. Maar als je ergens mee bezig bent maakt dat ook niets uit.

Sjoerd, (URL) - 21-11-’23 07:19
John

Vandaag weer zo’n mooie dag. Bijna de hele dag wolken en zon. Ik teken ervoor als het zo blijft. Complimenten zijn altijd leuk.

John, (URL) - 21-11-’23 14:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.