Plus en min

Alweer dat kleine huisje op de prairie, oftewel Lillo, van foto's maken komt bijna niets, het is maar meer om te laten zien hoe het met het weer gesteld was vanmorgen en dat was heerlijk! Vandaar dat ik al vroeg langs Lillo kwam want dan is het rondje wat groter. De wasmachine had ik voor die tijd al aangezet, die was heeft nadien heerlijk buiten gedroogd.

Vanmiddag een bezoekje aan de opticien voor een oogmeting, er was zo goed als niets veranderd. Vorige keer werd er al op gewezen dat ik voor links misschien wel toe ben aan een staaroperatie, rechts niet maar dat doen ze dan wel tegelijkertijd. En omdat ik nog best tevreden ben met wat ik zie, laat ik het nog even voor wat het is, ook omdat het in tweeeneenhalf jaar bijna niets verslechterd is. Joop sportte ondertussen bij Fysant, die had ook al een rondje met de scootmobiel in de zon gedaan.

Gisteren in één dag een tekening gemaakt. Hoe lang doe je over een tekening wordt weleens gevraagd... nou als het meezit een dag, maar die daarvoor duurde een week.

Ria Dinsdag 28 November 2023 at 7:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Sjoerd

Snel genieten was het vandaag, alhoewel hier pas later de zon af en toe doorkwam.

Sjoerd, (URL) - 28-11-’23 21:41
Jan K. alias Afanja

Gisteren heb ik dan eindelijk mijn nieuwe trekkingstokken kunnen proberen. Ik heb een prachtige fotokuier gemaakt, maar hij was toch net wat te lang, voel ik nu. Hoewel de zon ook nu weer schijnt, blijf ik toch maar weer een dagje in huis en tuin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-11-’23 09:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.