Aanschuiven

Vanmorgen eerst naar het ziekenhuis in Goes voor het vaatonderzoek van Joop. Alles ging keurig op schema we waren te vroeg dus even wachten, maar een uurtje later stonden we alweer buiten. Alles wat de doorstroming van het bloed betreft is goed, geen afwijking te vinden. Dat is fijn! Maar ja, hoe nu verder.

De vaatchirurg liet er geen twijfel over mogelijk dat we verder moesten, de neuroloog had de vorige keer al aangekaart dat zij het dan ook niet meer wist en ze ons misschien wel zou doorsturen naar het Erasmus. Dat lijkt er nu toch van te komen.. want wat hij heeft lijkt neuropatie maar is niet aantoonbaar. We wachten de brieven af.

Vanmiddag sloeg ik voor de rest van december alvast een hoop boodschappen in, koffie, thee en potjes HAK (noodvoorraad) waren in de aanbieding. Het is nooit genoeg en je hebt altijd nog wel iets nodig en ik ga nog wel een paar keer, maar rond de kerst wil ik zo min mogelijk in de supermarkt zijn. Al dat flauwekuleten, ik doe er niet aan mee.

Vanavond schoven we aan in de Smisse, heel gezellig en erg lekker weer, die houden we erin komend jaar, of het nu de laatste of de eerste maandag van de maand wordt wachten we af, er moet wel genoeg animo zijn natuurlijk voor twee avonden, dus zegt het voort, de laatste maandag was er al een paar jaar, de eerste was een probeersel en wij schoven ook weer eens aan, maar het is leuker als er veel aangeschoven wordt natuurlijk.

Het wordt tijd dat de Sint weer terugreist naar Spanje zijn baard groeit met de minuut, dan hebben we dat vast maar weer gehad.

Ria Maandag 04 December 2023 at 8:09 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Dat wordt dan nog even verder dokteren. Tussen de laatste en de eerste maandag zit maar een week…

Sjoerd, (URL) - 05-12-’23 07:45
John

Ja, dat lijkt me ook dat er verder uitgezocht moet worden. Je wilt toch weten wat er aan de hand is.
Het is net te ver voor ons. Anders schoven we aan.

John, (URL) - 05-12-’23 08:55
ria

@sjoerd, ja het is of of, maar als er een vervalt is er geen keus..

ria, (URL) - 05-12-’23 08:56
Jan K. alias Afanja

Als je eenmaal in de medische molen zit ben je er niet altijd meteen weer uit.
Sinterklaas moet nog even wachten, na vanavond mag hij weer gaan wat mij betreft.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-12-’23 11:51
Dhyan

Kerstmis en dan dat vervelende carnaval, dan hebben we het pas gehad.

Dhyan, - 07-12-’23 10:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.