Fietsgenot..

Gisteren werd mijn nieuwe accu geleverd, de kapotte kon niet meer gemaakt worden, het betrof het elektrische gedeelte en daar doen ze bij revisren niks aan dus geen garantie en gelijk maar een nieuwe besteld. Tegenvaller natuurlijk maar ik kan nu wel weer op de fiets naar Zierikzee en al was er wel af en toe een bui, deed ik dat ook en bleef gelukkig droog.

Verder zitten kleuren. Ik dacht dat hij af was maar er moest nog een heleboel gebeuren zag ik toen ik de foto gemaakt had, dat gaat soms zo.

Ria Donderdag 14 December 2023 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Margo

Dat is ook wat, dat die accu zo snel naar z’n grootje is! Zonde want dingen zijn duur. Maar goed, je kunt weer fietsen, want zonder accu gaat zwaar.

Margo, - 14-12-’23 20:02
Sjoerd

Hij doet het weer, dat is in ieder geval positief…

Sjoerd, (URL) - 15-12-’23 07:21
John

Lijkt me knap balen, als de accu stuk gaat (ook bij de wagens). Die dingen geven ze niet weg. Je kunt nu in ieder geval weer fietsen met ondersteuning.

John, (URL) - 15-12-’23 09:08
Jan K. alias Afanja

Ja, alsof het leven tegenwoordig al niet duur genoeg is, komt dat soort tegenvallers er vaak ook nog eens bij. Vroeg of laat ontkomt niemand eraan. Maar jij krijgt er hopelijk weer vele uurtjes en kilometers fietsplezier voor terug.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-12-’23 15:39
Ria

Dat hoop ik ook!

Ria, (URL) - 15-12-’23 16:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.