Gezinsuitbreiding

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, dit is Sil met haar nieuwe vriend Jan Willem. Het is al een tijdje aan, dus het werd een keer tijd dat we eens kennis maakten. Gelijk al meeeten want ze wonen niet naast de deur, dat maakte het voor mij extra spannend natuurlijk. Ik koos voor draadjesvlees, met rode kool en appelmoes en ijs toe en Joop had op de valreep nog een appeltaart gebakken.

Mir kwam ook kennismaken, dus we hadden een soort van vervroegde Kerstmeeting, met eindelijk weer een man erbij, leuk voor Joop ook want er zijn veel raakvlakken. We hebben gezellig zitten kletsen, genoeg te vertellen natuurlijk, zo'n eerste keer. We wensen ze veel geluk samen.

Verder was het een prachtige dag! Heerlijk gewandeld en gewassen ook nog, want ze kwamen pas eind van de middag. Nu even bijkomen van de drukte.

Ria Zondag 17 December 2023 at 9:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Margo

Wat leuk, nieuwe familieleden, en fijn ook dat Joop een gesprekspartner heeft.

Margo, - 17-12-’23 22:45
Sjoerd

Leuk toch, wat familie erbij. Kinderen leven hun eigen leven, maar het is leuk als je erbij betrokken word.

Sjoerd, (URL) - 18-12-’23 07:22
John

Samen is altijd leuker dan alleen. Veel plezier en geluk samen.

John, (URL) - 18-12-’23 08:33
Jan K. alias Afanja

Gefeliciteerd met deze nieuwe gezinsuitbreiding.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-12-’23 10:42
hanscke

Dat ziet er erg gezellig uit. Tevreden en gelukkig. Mooi dat het ook klikt tussen jullie. Een felicitatie waard, en wat mooi dat het open en bloot getoond mag worden.

hanscke, (URL) - 20-12-’23 19:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.