Vinkjes

 Eindelijk maar eens stappen ondernomen voor de staaroperatie die ik eigenlijk niet wil, maar waarvan (bijna) iedereen zegt dat je zicht er zoveel beter van wordt en het zal toch ooit wel een keer moeten gebeuren, ik zie gewoon steeds minder goed.. (horen ook, maar dat is dan weer het volgende, niet alles tegelijk).

Dat ging nog niet vanzelf want bij de dokter konden ze niets met de meegekregen brief en ik moest terug naar de opticien. Ik moest toch in Zierikzee zijn voor mijn broodje dus dat ging in één moeite, het goot van de regen daar. Er werden foto's gemaakt en nu wordt het opnieuw direct via de opticien geprobeerd, ik ben de eerste dit jaar, er waren blijkbaar, vergaderingen, aanpassingen (vinkjes) geweest en nu maar hopen dat het lukt. Veranderingen, zeker op het medische vlak gaan nu eenmaal niet vanzelf. Ik wacht geduldig af.

Vanmiddag was het ineens heerlijk weer, droog, zon, tijd voor een wat langere wandeling, het was gewoon druk in de polder! En in verband met de komende vorst waren de ijsmeesters zich ook alweer aan het verzamelen.

 

Ria Donderdag 04 Januari 2024 at 6:23 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Ik ben er vanmiddag ook weer eens even op uit geweest. De eerste keer dit jaar. Veel soeps aan weer was er nog niet, maar vanmiddag werd het hier ook droog. Mijn vrouw heeft ook een staaroperatie gehad en die is er erg tevreden mee

Sjoerd, (URL) - 04-01-’24 21:37
Renesmurf

Ja, alles gaat stuk, wij uiteindelijk ook, maar met de nodige reparaties kunnen we best lang mee. Wel een gedoe altijd, maar ja.

Renesmurf, (URL) - 04-01-’24 21:47
Hans

Een staaroperatie geeft inderdaad beter zicht.
Meerkoetjes het blijven bijzondere watervogels. hans

Hans, (URL) - 04-01-’24 22:06
Dhyan

Haha die ijsmeesters, inspecteren wel grondig.

Dhyan, - 05-01-’24 08:54
Jan K. alias Afanja

Leuk filmpje met goed passende van de meerkoeten.
Gisteren was het hier voor de verandering eens droog, maar nu regent het gewoon weer en is er alweer 5 mm water door de regenmeter gegaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-01-’24 09:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.