Vrijdag

Er kwam nog een buitje aan zei Joop, maar ik ging toch maar, het was droog en onderweg trok het steeds verder open, lekker hoor. 

Even later was alles blauw en vanmiddag trokken we er allebei nog op uit. Tussendoor hield ik nog even vrijdag in huis. 'Vrijdag houden' zo noemden ze dat vroeger, je huis op orde maken voor het komende weekend. Misschien was het ook alleen iets van hier, Google kent het niet eens. Ik doe het ook op andere dagen, alleen als ik zin heb.

De natuur komt ook weer een beetje tot leven en hier en daar zit er toch al iets in de grond bij de boeren wat ook al opkomt.

Zonnemaire heeft nu ook een wandelclub, morgenochtend de eerste wandeling, vertrek om 11 uur, natuurlijk doe ik mee, wie nog meer? Ik ben benieuwd.

Zo was het vanmiddag, heerlijk!

Ria Vrijdag 26 Januari 2024 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Jeanne

Wat is de natuur al ver bij jullie! Heerlijk!

Jeanne, (URL) - 26-01-’24 22:58
Sjoerd

Als ik me dat zo bekijk is het bij jullie al voorjaar…

Sjoerd, (URL) - 27-01-’24 06:51
John

Ja, het was een heerlijke dag gister en het schijnt vandaag weer zo lekker te worden. We zagen gister een veld vol klokjes. Ik kon er alleen geen foto van maken.

John, (URL) - 27-01-’24 09:01
Jan K. alias Afanja

Onze sneeuwklokjes zijn nog wat minder ver dan de jouwe. Maar ja, we zitten hier ook een stukje noordelijker. We hebben hier momenteel wel een strakblauwe lucht, en dat is wel weer eens fijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-01-’24 10:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.