Waterkoud

De foto is van vijftien jaar geleden, een hoopje mos wat een hond lijkt.

Ik deed niet veel vandaag, dus ik keek weer eens terug. Twintig jaar geleden gooide ik alle natuur en polderfoto's nog weg en bewaarde alleen familie foto's want die waren het belangrijkst voor later, dacht ik. Dat duurde niet lang, maar in het begin dus wel.

Vijftien jaar geleden zat ik op zo'n foto site, dat iedereen iets zegt over je foto's en welke dan prachtig zijn, wat deed ik mijn best zie ik nu, terwijl ik ook zie dat de foto's zoals ik ze nam gewoon het mooist waren, al dat gebewerk maakt ze heus niet beter, al zet ik ze nog steeds wel altijd recht als dat niet het geval is en de belichting  misschien wat aanpassen want daar willen ze wel eens van opknappen.

Gekleurd aan mijn projectje (wat zou het toch zijn) en weer aan een grote begonnen vandaag. Buiten was het waterkoud, ik bleef na het ochtendrondje lekker binnen. Morgen ook weer denk ik, een enkele keer vind ik dat ook wel fijn, bijkomen van en ook weer opladen voor, het liefst heb ik niets, maar ja soms moet het.

Ria Woensdag 28 Februari 2024 at 7:21 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

En heel soms heb je een rake treffer met je camera, een foto die je maar een keer kunt maken en die niet in de herhaling kan.

Sjoerd, (URL) - 29-02-’24 07:38
John

Ik zet de foto’s ook recht als ze dat niet staan. Te veel bewerken doe ik ook liefst niet. Het geeft een vertekend beeld.

John, (URL) - 29-02-’24 08:58
Jan K. alias Afanja

Jij ziet er een hond in, ik zie er een nieuwsgierig kalf in.
Ik bewerk mijn foto’s voor zover dat nodig is, vooral contrast en scherpte help ik wel eens wat.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-02-’24 11:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.