Positieven

De krentenboom in een tuin op de Veerdijk in de ochtendzon (boven) en late middagzon (onder) de beide keren dat ik een rondje deed. Het was een beetje rare dag.

Gisteravond had ik zitten knoeien met foto's en mapjes bij het opruimen van maart, daar was ik het grootste deel van de ochtend zoet mee en daarna ging er iets mis met de outlook, of ik de nieuwe wilde proberen en daarna deed de oude het niet meer, zoeken zoeken er moest een knop zijn rechtsboven, maar ja ik zag niks meer.

Ook dat was na een paar uur weer opgelost gelukkig, waarom moet toch altijd alles veranderen, vernieuwen noemen ze dat dan.

Verder was het wachten op het telefonische consult van Erasmus, dat eigenlijk niets nieuws aan het licht bracht. Er komt nog een brief, dan wordt het in Erasmus afgesloten en kunnen we weer naar Goes, waar ze het uiteindelijk toch bij het rechte eind hadden of zo, wordt nog wel vervolgd.

Nu eerst maar weer even bij onze positieven komen.

Best een goed woord eigenlijk, positieven.

Ria Dinsdag 02 April 2024 at 7:04 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Gewoon positief blijven… Dat levert het meeste op.

Sjoerd, (URL) - 03-04-’24 06:56
Jan K. alias Afanja

De kleurige en fleurige bloesem moet helpen om met dit weer wat positief te blijven. Maar ook die dreigt nu wat weg te spoelen. Maar eens komen er weer betere tijden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-04-’24 10:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.