Herdenken

Vandaag werd Jaap begraven. Ik heb een (zelf) getekende condoleance kaart gestuurd, dat is al lastig en ik had eigenlijk geen goede foto daarvoor, maar de bedoeling was goed en ik vind wel dat hij in elk geval half lijkt, de andere helft was schaduw. 

Een paar dagen voordat hij overleed vond ik het nootje met de jonge scheut, ik had al besloten dat hij door mocht groeien en dat ik hem ergens ga planten en nu heb ik hem ook nog eens 'Jaap' gedoopt. Dat vind ik leuk.

Nu nog zorgen en hopen dat hij minstens net zo oud wordt als Jaap, maar dat zal ook ik niet meer beleven. En nee ik ga daar niet zo'n herdenkingsbos voor opzoeken, gewoon ergens 'in dn diek'. Ik zie nu ook dat je zelf niet eens je eigen boom mee mag nemen in zo'n bos.

(wordt vervolgd als het boompje groot genoeg is)

Ria Woensdag 17 April 2024 at 4:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Ellen

Zowel de tekening als het boompje zijn een mooi eerbetoon aan Jaap op deze manier en jij als herinnering aan hem hebt.

Ellen, - 17-04-’24 20:30
Sjoerd

Mooi gedaan Ria, voor Jaap…

Sjoerd, (URL) - 17-04-’24 20:44
Irene

Dat is echt een prachtige tekening van Jaap, goed over nagedacht en goed uitgevoerd.
Eiken kunnen inderdaad veel en veel ouder worden dan wij mensen. Straks wordt het vanzelf een gedenkteken voor jouzelf ;-)

Irene, (URL) - 18-04-’24 11:14
Jan K. alias Afanja

Dat is een mooi eerbetoon aan Jaap.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-04-’24 13:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.