Komt goed

We reden nog maar eens naar Goes vanmorgen, verwezen door de neuroloog een paar dagen geleden, naar de reumatoloog. Jicht is het niet maar dat wisten we al, er was ondertussen weer bloed afgenomen, geen ontstekingen, andere uitslag was nog niet binnen. Nog een longfoto gemaakt, alles om de sarcoïdose uit te sluiten en weer naar huis. We wachten af, 'komt goed' zei hij toen we weggingen, ik heb zo mijn twijfels, maar als het maar stabiel blijft zou dat fijn zijn.

We waren om half twaalf alweer terug. De rest van de middag gekleurd en nog een wandeling. Het was koud, veel wind ook, maar het fluitekruid begint te bloeien.

Vandaag is Levi jarig, 22 alweer, net geboren toen ik met bloggen begon, dus hij doet hier ook al zijn leven lang mee.

Zondag 29 December 2002 

Gisteren gezellig een dagje naar Silvia geweest. Ze was jarig. We hebben haar een webcam gegeven, zodat we af en toe ff naar elkaar kunnen kijken. ook om fotos te maken is het handig, als ze eens iets wil laten zien. Levi wordt al een hele knul, staat al heel stevig en is de vrolijkheid zelf. Sil had weer lekker gekookt en 's avonds kwam de visite. Wij zijn om een uur of 10 weer opgestapt. 

Ria Vrijdag 19 April 2024 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Time flies. Het begint een hele soap te worden met alle bezoeken aan specialisten met Joop. Wie van de drie en in welk ziekenhuis…

Sjoerd, (URL) - 20-04-’24 07:07
ria

Daar komt hopelijk snel een eind aan Sjoerd en is het vaarwater weer wat rustiger.

ria, (URL) - 20-04-’24 08:30
Jan K. alias Afanja

Hopelijk krijgen jullie binnenkort duidelijkheid en rust op dit vlak.
Gefeliciteerd nog met Levi’s verjaardag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-04-’24 10:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.