Keuzes

Heerlijk gewandeld vanmorgen, het was stil in de polder. Dijken en bermen vol met gras, zoveel verschillende soorten en bloemen en vogels. 

Mijn fototoestel is stuk, gewoon stuk, de lens gaat niet meer dicht en als ik google op de error is het ernstig, dus ik loop nu met de reserve van nicht Lia die ondanks dat het precies hetzelfde type is als die ik had toch mindere foto's maakt, maar dat zie ik waarschijnlijk alleen zelf. Ik gebruik het altijd boven om foto's van mijn tekeningen te maken.

En nu ben ik dus aan het zoeken want de Panasonic DC TZ-90 is niet meer leverbaar en eigenlijk wil ik ook wel een stapje hoger in de prijsklasse, maar het moet wel compact blijven! Gewoon omdat ik dat het allerhandigst vind en de zoomfunctie moet goed zijn en dan komt dus overal de Sony RX100 naar boven maar ik heb iets tegen Sony. Tips zijn van harte welkom. Ik blijf maar googelen maar kom steeds op hetzelfde uit omdat de keus in wat ik wil misschien niet zo reuze is.

Vanmiddag kwam Medipoint met de leverancier van de rolstoelen de maat nemen van Joop en wat hij graag wil, ze hadden een model meegenomen. Hij deed ook nog een proefrondje buiten waarbij hij weer bijna over de kop ging, hahaha, ach ja, enthousiast, driftig, hij zal het wel even laten zien... besteld en nu maar wachten, een week of vijf.

Ria Vrijdag 24 Mei 2024 at 7:02 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Hoe minder keus er is des te beter ik het vind. Wie zoekt zal vinden en je moet tenslotte toch roeien met de riemen die je hebt.

Renesmurf, (URL) - 24-05-’24 22:30
Sjoerd

Met de 40x optische zoom, supersnelle DIGIC-processor en de spectaculaire 4K-resolutie in een handzame body, is de PowerShot SX740 HS de ultieme ‘all-in-one’-oplossing om waardevolle momenten met 20,3 Megapixel vast te leggen.

Sjoerd, (URL) - 25-05-’24 06:54
ria

Ja, wat denk jij?

ria, (URL) - 25-05-’24 08:26
ria

Oh dat is een andere…

ria, (URL) - 25-05-’24 09:46
Jan K. alias Afanja

Die suggestie van Sjoerd lijkt me helemaal niet verkeerd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-05-’24 10:48
Dhyan

Mij ook niet. Handzaam toestel die Canon Powershot.
Ik doe al het fotowerk met m’n Iphone 11 schitterende foto’s en je hoeft niet steeds weer de camera mee te nemen.

Dhyan, - 26-05-’24 09:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.