De drukte voorbij

Het was een vermoeiende week afgelopen week, twee keer controle ziekenhuisbezoek, een kapotte camera, ogen die nog niet helemaal van mij zijn, een traplift in huis, alles bij elkaar best veel, ik ben dan ook blij dat hij om is. 

De camera heb ik uitgezocht, alleen nog niet besteld want of ik dat nu vandaag doe of morgen maakt niet uit, het wordt geen Canon dat verklap ik dan vast maar, mijn nichtje heeft mij goed geholpen. Zij maakt zelf prachtige foto's .

Alweer regen vanmorgen, ik deed een rondje in de regen met paraplu want er was bijna geen wind, de wandelclub liet ik nog even aan me voorbij gaan.

De lampenpoetserstruik staat op springen, dat wordt een hele bos poetsers!

De cactus gaat ook weer bloeien, maar wat ik met die paarse knobbel moet weet ik ook niet, hij is voortgekomen uit een bloem, ik wacht het maar af, jammer dat we helemaal niet eens lekker buiten kunnen zitten.

Ria Zaterdag 25 Mei 2024 at 7:34 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Hier heeft het ook de hele zaterdag geregend, Nu is het gelukkig even droog… Geniet maar lekker van wat er nog allemaal komen gaat.

Sjoerd, (URL) - 26-05-’24 07:29
Jan K. alias Afanja

Gistermogen hebben wij ook een paar flinke buien gehad, maar ‘s middags werd het mooi weer en tegen de 20 graden. Vandaag heb ik mijn eerste kop koffie al lekker op het terras in de zon gedronken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-05-’24 10:20
hanscke

Ja, dat heb je er van als je verzuimd om regelmatig even in blogland rond te kijken. maar ik heb vandaag er eens goed de tijd voorgenomen. je hebt nieuwe ogen, er is een traplift gekomen, er zijn veel gezichten getoond, maar dat had ik via FB wel meegekregen en het heeft veel geregend bij jullie. Dat is bij ons niet het geval. We hebben de afgelopen week nog best veel buiten kunnen zijn, wandelen, of van een kopje thee in de tuin genieten.
De reden dat ik weinig in blogland ben is, dat kik mij niet echt happy voel en tot weinig dingen kom. Sorry

hanscke, (URL) - 26-05-’24 12:01
Ria

Wat vervelend voor je Hanscke, maar daar hoef je je niet voor te verontschuldigen hoor. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.

Ria, (URL) - 26-05-’24 15:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.