Wennen en zo

Druk met mijn nieuwe toestel natuurlijk al was het weer, vanmorgen zeker, niet erg aanlokkelijk, alles proberen en dan zoveel foto's dat je niet kunt kiezen, maar boterbloemen zijn altijd wat dwars, vaak overbelicht door hun glans, tenminste bij mij, deze zijn goed.

Twee nieuwe paardjes op de Veerdijk die soms helemaal naar boven komen, gezellig, al keken ze een paar dagen geleden wel een beetje raar toen ik met mijn grote groene Heieneken paraplu en gele jas aan kwam lopen, best eng vonden ze dat.

Vanmiddag even naar Zierikzee om brood en nog wat boodschappen, mooie luchten op de terugweg het werd zowaar warm.

Gewone plaatjes zo lijkt het maar ik was er druk mee, instellingen vinden op een nieuw toestel, het touch screen, dat blijkbaar minder gebruikt kan worden, ik bleef maar tikken op het scherm, en hoe ik al die probeersels in één keer moet wissen, ik ben er nog niet uit. Al was ik daar onderweg niet zo druk mee natuurlijk, daar deed ik maar wat, dan eer eens standje 'auto' en dan weer eens standje "P', dat ik op de Panasonic eigenlijk altijd gebruikte.

En ondertussen waren we ook nog druk met andere dingen. Joop ging gymen en we knutselden een afrit voor de rolstoel bij de deur in elkaar.

Ria Woensdag 29 Mei 2024 at 7:45 pm | | Standaard

vier reacties

Margo

Het touch screen op mijn toestel, Olympus Pen, vind ik ook lastig. Sowieso zitten er veel te veel opties op. Dan vind ik m’n spiegelreflex en toch eenvoudiger,, en vandaar dat ik met m’n iPhone fotografeer. Geeft ook mooie foto’s.

Margo, - 29-05-’24 21:10
Ria

Ik vind met de telefoon fotograferen gewoon heel erg onhandig, het zal wel aan mij liggen maar ik vind het niks, ding vasthouden met je ene hand en drukken met je andere en dan beweegt alles ;-)

Ria, (URL) - 29-05-’24 21:46
Sjoerd

‘t is een kwestie van geduld…. zingen we hier met Rowwen Heze mee…

Sjoerd, (URL) - 30-05-’24 07:52
Jan K. alias Afanja

De eerste resultaten zijn al mooi, Ria. Komt helemaal goed!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-05-’24 10:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.