Dierder

 De lampenpoetserstruik die ik vorig jaar voor moederdag kreeg bloeit uitbundig, zo gezellig al dat rood na al die regen en nu weer in de kou. 

Niet veel gedaan vandaag, vooral achter de pc gezeten.

Ik heb de prijs van de tekeningen verhoogd. Als zelfs kopers al tegen je gaan zeggen dat ze het weinig vinden en er dan maar twee kopen, dan is er iets niet goed. Het is natuurlijk al vaker tegen me gezegd, vooral ook door Jaap en degene die hem altijd hielp met het vastleggen en alles wat met zijn schilderijen te maken had en heeft. En maandagavond onder het eten kwam het ook al ter sprake...

En dan maar gelijk fors (vind ik zelf) maar ook dat vind iedereen het best.  Nu maar zien of ik ooit nog wat verkoop. Natuurlijk blijf ik wel gewoon kleuren. Vanavond werden er weer twee nieuwe blokken afgeleverd, 100 vel, toch wel minstens tot eind volgend jaar.

Onder het wandelen bestudeer ik tegelijkertijd m'n fotototoestel, deze ging per ongeluk. 's Morgens kijk ik af en toe een stukje uitleg op You Tube, ik moet zeggen dat ik daar toch al iets mee ben opgeschoten, ik moet dat niet te lang doen, maar af en toe een stukje gaat, alles in het Engels, dat is vermoeiend.

Ria Woensdag 05 Juni 2024 at 7:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Renesmurf

I het Engels sla ik over. En je hebt groot gelijk de prijs bij te stellen, en naar beneden kan ook altijd weer.

Renesmurf, (URL) - 05-06-’24 21:55
ria

@Rene er is beeld bij dat scheelt een hoop en je kan het even stil zetten of een stukje terug :-)

ria, (URL) - 05-06-’24 22:05
Sjoerd

Ik ben nog altijd vereerd met jouw eerste verkochte kunstwerk.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’24 07:20
Jan K. alias Afanja

Je lampenpoetserstruik is prachtig. Voor kunst heb ik helaas al jaren geen budget meer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-06-’24 10:13
Margo

Ik ben nog altijd blij met jouw kunstwerken. Twee hangen er op prominente plaatsen en twee (?) zijn reserve. Gelukkig kon ik ze nog aanschaffen tegen je oude tarief, :-D

Margo, - 06-06-’24 18:07
Ria

Ja, en ook nog eens speciaal voor jou gemaakt! De klaprozen kwam ik vanmorgen nog tegen, die vind ik zelf ook heel goed geslaagd.

Ria, (URL) - 06-06-’24 18:52
Margo

Ja de Egyptische en de klaprozen, de boom niet dacht ik. Maar toch een hele eer.

Margo, - 06-06-’24 19:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.