OPEN!

Mijn telefoon bromde vanmorgen riep Joop, ik was boven en als ik ga slapen zet ik het geluid uit en 's morgens weer aan. Nu was het een spoedje, Mir was haar gereedschap vergeten mee te nemen en even heen en weer op de fiets van Scharendijke naar Haamstede doe je ook niet zo snel. Dus of mams even zo vriendelijk wou zijn.

Natuurlijk deed ik dat graag, dan kon ik gelijk even de reclame koffie halen, dat deed ik eigenlijk gistermiddag op de fiets, maar het schap was toen totaal leeg en vanmorgen gelukkig weer gevuld.

Weer thuis begon ik eens met de Expositievlag weg te halen, daar komt toch niemand op af en ik zette de deur eens open met de EXPOSITIE tekening ervoor die ik een paar jaar geleden maakte.

Het was heet vandaag, iedereen zat stil en bewoog maar niet leek het, geen kijkers, maar wel leuke reacties en een bekende die vroeg of het volgende week ook nog was. Natuurlijk is het volgende week ook nog, bij mij mag iedereen elke dag komen kijken en als het echt ongelegen komt dan zeg ik dat gewoon.

En als het bord buiten staat ben ik OPEN!

(Morgen eens wat strakkers verzinnen)

Ria Dinsdag 06 Augustus 2024 at 7:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

twee reacties

Sjoerd

Een beetje reclame voor jezelf mag best wel…

Sjoerd, (URL) - 07-08-’24 11:37
Jan K. alias Afanja

Het was mij te warm voor wat voor activiteit gisteren, en vandaag is het weinig anders. Vanmorgen was het lekker afgekoeld, maar intussen is het alweer benauwd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-08-’24 16:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.