Rollen in Zierikzee

We gingen samen even naar Zierikzee vanmorgen, na de ochtendwandeling. De havendagen begonnen vandaag en het was markt en best lekker weer. Voor Joop ook weer een nieuwe ervaring, want alles loopt daar omhoog of omlaag en kinderkopjes, noem het maar op of Zierikzee heeft het, qua straat. 

Maar ook daar rooit hij het alleen aardig, duwen hoef ik eigenlijk niet maar soms help ik even een handje omhoog. We zaten op een terras, waar het schuim zowat van mijn capuccino waaide, dat dan weer wel.

Deze poes zit daar geloof ik altijd, die hoort daar.

Deze beginnen ook weer, een teken van de naderende herfst 

En deze zat even later in mijn tuin. 

En nu zou ik wel weer eens een bril willen, duurt wel erg lang nu in vergelijking met de vorige keer.

Ria Donderdag 22 Augustus 2024 at 7:07 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Ik kom hier in de ochtend soms een kat tegen, soms is er, dan weer niet. Die hoort daar ook. Zierikzee is van boven naar benee.

Renesmurf, (URL) - 22-08-’24 22:00
Sjoerd

Een beetje heuvels zijn we hier wel gewend. Hier is een scootmobiel toch wel iets handiger.

Sjoerd, (URL) - 23-08-’24 07:29
Dhyan

Ik denk dat ik het gemist heb maar wat is eigenlijk de reden dat Joop in een rolstoel zit. Bij terugkijken onderwerp ‘Joop’ zie ik hem met een verband om z’n hoofd nadat hij over de kop is gegaan met z’n fiets maar dat daar niet iets van is overgebleven.

Dhyan, - 23-08-’24 12:07
Jan K. alias Afanja

Mooie foto van die libel op de hortensia.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-08-’24 12:41
Ria

@Dhyan toen je hier was heeft hij daar toch ook al het e.e.a over verteld? Neuropathie. Sarcoidose neuropathie er zijn vele vormen neuropathie.

Ria, (URL) - 23-08-’24 20:01
Dhyan

Ja dat herinner ik mij maar hij opende toen de deur voor mij en kon toen kennelijk gewoon lopen. Neuropathie hoeft toch niet te betekenen dat je niet meer kunt lopen. Maar bedankt voor het opfrissen van m’n geheugen.

Dhyan, - 24-08-’24 10:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.