Zaterdags

Vanmorgen eerst een rondje alleen gedaan, het was regenachtig, klam, maar er stond geen wind, het was best lekker. Even later wilde ik met de wandelclub op pad, maar er waren geen andere gegadigden en na een kopje koffie en een praatje ging ik weer naar huis.

Vanmiddag deed ik samen met Joop nog een rondje. Ik liep bovenlangs de Dijkhuisjes om even bij het nieuw te bouwen huis op de plaats van dat van Rosemarie te kijken en zo hard gaat hij dan, stipje in de verte is Joop. Ik deed het rustig aan.

Inmiddels regent het weer en heb ik de rest van de middag zitten kleuren.

Ria Zaterdag 24 Augustus 2024 at 6:56 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Dat is niet samen zo… dat is meer “walking apart together”.

Sjoerd, (URL) - 25-08-’24 08:40
ria

Hij heeft wel even op me gewacht hoor. Van een oprit af gaat hij er ook met flinke snelheid vandoor, dan ga ik heus niet hardlopen :-D

ria, (URL) - 25-08-’24 09:10
John

Hier was het het meest van de dag warm en droog, maar het waaide veel en hard. Vanaf 1600 ongeveer was het hier redelijk noodweer. Voor een 2 uurtjes, toen was het gedaan.

John, (URL) - 25-08-’24 09:20
Jan K. alias Afanja

Hier werd het in de loop van de dag met een harde zuidwesten wind steeds warmer. Aan het begin van de avond werd de warmte in een uurtje verdreven door stevig onweer en 19 mm regen.
Op dit moment is de lucht hier strakblauw bij 18°C.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-08-’24 11:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.