Nieuwe schoenen

Vandaag kwamen mijn nieuwe schoenen, dat was nodig want de (twee paar) oude Hanwags die ik nog had zaten niet meer fijn, een keer of drie nieuwe hakken en van één paar zelfs de zolen vernieuwd maken dat ze niet meer fijn lopen. 

Dit keer koos ik voor Keen, gewoon omdat ik er al drie paar sandalen van versleet, plus nog twee paar andere in gebruik heb. Ik ben fan!  Niet overdreven duur (€150)  zodat je gewoon wat sneller nieuwe neemt zonder te gaan verzolen, waarna ze toch niet meer goed zitten. Zou trouwens bij deze ook niet gaan.

Echte 'Ria schoenen' zou Ina zeggen, ik moet zo vaak aan haar denken, vooral bij zoiets, ze zou ze zelf nooit kopen, maar vond het wel echt mijn dingen.

Ik was er weer druk mee onderweg, altijd leuk! Heb je net je fototoestel midden op de weg gezet voor een foto komt er een auto aan. Ja soms is mijn leven best spannend.

Verder lekker zitten kleuren vandaag.

Ria Maandag 16 September 2024 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Renesmurf

Ik ga altijd naar de schoenenwinkel, en naar het merkje en de prijs kijk ik niet.

Renesmurf, (URL) - 16-09-’24 21:54
Sjoerd

Als ze maar lekker zitten, dat vind ik het belangrijkste. Voor mij zijn dat Asics. Die hebben voor mij een goede pasvorm.

Sjoerd, (URL) - 17-09-’24 06:59
Jan K. alias Afanja

Dat zijn mooie stevige stappers, daar kun je voorlopig weer even mee vooruit. Mijn schoenen slijten niet zo hard meer de laatste jaren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-09-’24 16:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.