Beleven

Vandaag weer een 'Beleef Zonnemaire' dag met muziek, historie en cultuur

Een vol pogrammablad met tijden erbij en kiezen maar. Joop ging niet mee en ik trok mijn eigen plan.

Eerst naar mijn lagere school waar Johan Goemans vertelde aan de hand van foto's over vroeger, wat er was en nu misschien niet meer, of anders. Erg leuk en ook erg leuk om te ontdekken dat ik ook al tot de historie behoor met de zwemfoto in de haven en met vriendinnetjes in onze straat die toen werd aangelegd.. 

Bij het weer naar buiten gaan had het jongste muzikale talent zich bij de uitgang geïnstalleerd. 

Daarna het dorp in, overal liepen mensen, heel gezellig, overal muziek. Ik deed een paar rondjes het was best fris, maar gelukkig bleef het droog.

Geen doen te vertellen waar ik zoal was, wel erg leuk was dat ik zelf ook nog een bezoeker kreeg uit Dreischor. Specaal voor mij, hij had aangebeld en Joop belde mij, toevallig liep ik net op de dijk en ook heel leuk dat hij zijn naam en telefoonnummer al aan Joop had gegeven. 

E zo ziet dat er dan uit, overal open schuurdeuren met publiek er voor en op bepaalde tijden spelen er dan bands of iets anders leuks/moois Best veel gemist ook.

Ik denk een supergeslaagde dag met vooral heel veel dorpelingen, erg gezellig. Ik heb genoten.

Ria Zaterdag 28 September 2024 at 7:03 pm | | Standaard

drie reacties

Ellen

Wat een leuke opzet. Die 2 jongetjes op de 1ste foto, is toch geweldig. Die school (2e foto) is die nog in gebruik ? Ziet er zo donker uit.

Ellen, - 28-09-’24 20:13
Ria

Die tweede foto is niet de school hoor, dat is een schuur op een camping, van de school zelf zijn weinig foto’s zoals hij was, maar het was wel leuk om er weer even in de klas (gymzaal) te zitten.
Op Zonnemaire is geen school meer.

Ria, (URL) - 28-09-’24 20:33
Renesmurf

Altijd fijn als er zoiets georganiseerd wordt en het blijft nog droog ook.

Renesmurf, (URL) - 28-09-’24 21:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.