Uit en thuis

In de rest van het land overwegend bewolkt zei de weerman net, maar bij ons was het toch een groot deel van de middag in elk geval heerlijk zonnig!

Een ochtendrondje waarbij ik niemand tegen kwam! Een middagwandeling naar Brouwershaven waar ik waarschijnlijk het laatste ijsje van dit jaar at, maar je weet maar nooit!

Daar deed ik ook mijn sweater uit, veel te warm, maar eer ik Brouwershaven uit was betrok het, wel nog steeds warm genoeg voor alleen een t-shirt.

We gingen gelijk de deur uit en we kwamen ook tegelijk weer thuis, Joop op de scootmobiel en ik lopend, heel andere afstanden, maar allebei lekker buiten.

En dan zijn er misschien mensen die denken, dat kun je toch ook samen doen? Ik kan ook naast Joop gaan fietsen natuurlijk, maar dan kan ik niet lekker lopen klungelen en foto's maken en gewoon lekker ontspannend bezig zijn, want als ik naast Joop fiets zit ik alleen maar op te letten of er iets komt, bezig bij elkaar te blijven, niks ontspannends aan en thuis zitten we toch ook weer samen aan de thee (zonder koekje, gelukkig had ik een ijsje).

Ria Vrijdag 18 Oktober 2024 at 6:34 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Tsja, als Joop moet afvallen moet jij buitenshuis snoepen.

Sjoerd, (URL) - 18-10-’24 20:49
Jan K. alias Afanja

Hier was het overwegend bewolkt vandaag, vanmiddag hadden we af en toe een flauw zonnetje. Maar het was met 19°C lekker weer, zodat ik nog maar wat van de tuin en het terras genoten heb.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-10-’24 21:24
John

Het was heerlijk weer gister. Nog lekker gewoon in een t-shirt en dunne bodywarmer tegen de wind. Ook vandaag zou het niet koud worden dacht ik.

John, (URL) - 19-10-’24 08:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.