Frisjes

Koud hè!

Dat valt toch even tegen, al wandelen we natuurlijk stug door 's morgens. Vanmorgen kwamen we zelfs niemand tegen, dat was wel heel raar.

Ik had een huishoudelijke dag vandaag, niet echt heel erg, maar toch even stof verzamelen van boven naar beneden terwijl Joop naar Zierikzee was, dan kan ik lekker lawaai maken met de stofdoek en zuiger, schuiven met dingen je wilt niet weten wat een lawaai dat allemaal maakt.

En er was alweer een was, die ik aan het rek buiten hing, al na de middag en ik sta eigenlijk versteld hoeveel het dan nog droogt op zo'n sombere middag. Vanavond na het eten zette ik die met rek en al in de keuken, ik denk dat het morgenochtend droog is in elk geval het meeste.

Eind van de middag nog een rondje alleen, nog steeds erg koud. 

Spruitjes met een kipburger die ik nooit koop maar die in het pakket zaten, lekker met een croquant korstje.

Geen foto's gemaakt, dus dan maar even eentje van vorige week, dan moet ik wel eerst even kijken of ik die al geplaatst heb, dat weet ik dan niet meer, net zo min als ik nog weet of ik nu één of twee weken geleden mijn bed verschoonde. (gelukkig heb ik een blog)

Ria Zaterdag 19 November 2022 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

De blog is voor mij ook een naslagwerk van wat ik allemaal uitspook.

Sjoerd, (URL) - 20-11-’22 08:12
John

Ja, ik kwam er pas achter dat ik ook een foot al eens eerder had geplaats. IK maak namelijk niet elke dag foto’s maar soms wel een berg op een dag.

John, (URL) - 20-11-’22 08:45
Dhyan

Om die reden maak ik overal foto’s om me er aan te herinneren waar ik was.

Dhyan, - 20-11-’22 10:08
Jan K. alias Afanja

Je nieuwe jas kan meteen getest worden m,et dit lekkere, licht winterse weer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-11-’22 10:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.