Onderweg

Het was natuurlijk een hele reis maar Joop reed heen en weer naar Diepenveen om afscheid te nemen van zijn nicht Betsy. Er waren nog wat neven en zijn jongste broer, dus ook even een samenzijn, maar wat ben ik blij dat ik ben thuisgebleven.

Ik heb hem wel gevolgd op onze app en zag dat de reis voorspoedig ging. Het was voor Joop ook wel goed denk ik om dit alleen te doen. Gewoon eens even kijken hoe het rijden gaat zonder gezeur en schrikbewegingen van mij. Hij was tevreden, alles ging voorspoedig en allicht is het vertrouwen in zichzelf en zijn ogen weer wat opgekrikt.

Janny werd vandaag aan haar andere oog geopereerd aan staar. Freek en jongste zoon konden niet rijden en ze wilde al met het openbaar vervoer gaan, maar gelukkig heeft ze genoeg reserve chauffeurs in de buurt en ik kreeg weer een mooie 'operatiegeslaagd' foto.

Zelf wandelde ik naar Brouwershaven, bananen zijn best zwaar dus ik neem er maar een paar tegelijk mee en de koekjes waren nu ook op. Weer een fijne (koude) wandeling, met een kleine omweg om te kijken of het speenkruid al bloeit, en jawel! Ook een beetje beschadigd net als mijn planten, misschien toch hagelstenen....

Nou en toen kreeg ik ook nog een gezellig film van Sil, maar die komt een andere keer wel weer.

Ria Maandag 20 Februari 2023 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

John

Toch mooi dat Joop die reis helemaal alleen kon maken. Dat is ook goed voor het zelfvertrouwen.
De wind was flink koud gister..

John, (URL) - 21-02-’23 07:52
Jan K. alias Afanja

Als ik zo’n bloemetje was, zou ik toch serieus overwegen om nog maar even terug te kruipen in de knop tot het echt lenteweer is.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-02-’23 11:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.