Gerooid

Deze foto is van 11-1 2023, het ging toen meer om de plek waar hij stond en om met Joop te spreken het is niet één boom, maar een heel rijtje bomen dicht naast elkaar. Ik heb het gemakshalve altijd maar over één boom.

En kijk, zoek de verschillen! Ik ben blij, het was een lelijk gevaarlijk bosje. Niet allles kan zomaar door blijven groeien, niet alles is mooi, al heb ik vorig jaar nog wel een poging gedaan ze netjes te fotograferen.

De mannen waren er twee dagen zoet mee en eind van de middag toen ik nog een rondje deed sprak ik er eentje van, maar daarover morgen meer.

Het was alweer een heerlijke dag, zon, wel wat wind maar lekker. Ik bracht mijn schoenen bij de schoenmaker, dat was nodig, gelukkig heb ik een goed reserve paar.

Ria Donderdag 16 Maart 2023 at 6:47 pm | | Standaard

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Het was op zich wel een mooi beeldbepalend bosje, maar dat kan het dan beter ergens midden in een rustig natuurgebied doen. Tussen de bewoning wordt zo’n boom inderdaad gevaarlijk na verloop van tijd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-03-’23 21:28
Jeanne

Wel wennen, zo kaal.

Jeanne, (URL) - 16-03-’23 22:31
Sjoerd

jammer… Voor mij hadden ze het zo mogen laten. Waarom was het gevaarlijk…

Sjoerd, (URL) - 17-03-’23 08:12
John

Ook ik vind het jammer. Ze hadden gewoon onderhouden kunnen worden. Er verdwijnt al zoveel aan boom. Maar ja, we hebben allemaal zo onze mening en voorkeuren. Ik weet natuurlijk niet waarom het gevaarlijk was daar.

John, (URL) - 17-03-’23 14:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.